Pezsgő vállalkozói kapcsolódások a kamarai üzleti reggelin

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Az "Egy korty üzlet" üzleti reggeli hónapról hónapra hatékony bemutatkozási lehetőséget kínál az érdeklődő vállalkozások képviselőinek. A nyári szünetet követően szeptembertől újra várjuk érdeklődését az üzleti reggeli eseményei iránt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata által szervezett EGY KORTY ÜZLET címmel megrendezett, üzleti kapcsolatépítést támogató üzleti reggeli minden hónap utolsó péntekén kerül megrendezésre a kamara üzleti kávézójában.

A kamara programsorozatának célja, hogy támogassa az üzleti kapcsolatok kialakulását és az üzleti kihívásokkal kapcsolatos megoldáskeresést, melyhez bármilyen visszajelzést örömmel fogadunk, hiszen célunk, hogy az üzleti reggelit még inkább a vállalkozások igényeihez igazodva szervezzük meg érdeklődőink számára.

Programsorozatunk ősszel folytatódó eseményein is egymás vállalkozásainak és kihívásainak megismerését helyezzük fókuszba.

A május 27-i üzleti reggeli bemutatkozója a MOD Zrt., a megbízható informatikai partner volt, mely 32 év tapasztalattal nyújt támogatást a vállalkozások részére rendszerüzemeltetésben, szakértő informatikai megoldásokban, alkalmazásfejlesztésben és még számos magas szintű szolgáltatásban (https://www.mod.hu/hu).

A MOD Zrt. prezentációját itt tekintheti meg.

Az üzleti reggeli moderátorai a Co-Creation Kft. képviselői.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png