Rábaközi Szakmabörze 2023

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége 2023. április 28-án immár 2. alkalommal szervezi meg a Rábaközi Szakmabörzét.


 

A szakmai rendezvény célja, hogy közelebb hozza a szakmát tanuló fiatalokhoz a térségben működő vállalkozások által kínált lehetőségeket, illetve felkeltse a pályaorientáció előtt álló fiatalok érdeklődését egy-egy szakmai iránt.
A felkért vállalkozások kiállítói standokon mutatják be az általuk képviselt szakmákat, melyeket a pályaválasztás előtt álló diákok a gyakorlatban is kipróbálhatnak. 
A Rábaközi Szakmabörze - mint kamaránk egyik legkiemelkedőbb eseménye - kiemelt figyelmet kap a sajtó- és médiafelületeinken, ahol közreműködő partnereinket is feltüntetjük.

  • Időpont:           2022. április 28. (péntek) 08:00-13:00 óra
  • Helyszín:           Kapuvár, Győri út 2.

A 2022 évben megvalósult programot több mint 30 kiállító és 1200 fiatal tisztelte meg érdeklődésével, akik számára ebben az évben is színes programokkal, szakmai kerekasztal beszélgetésekkel és jövőbe mutató előadásokkal készülünk.

A standok elhelyezése tematikus módon történik és legfeljebb 40 vállalkozás/intézmény/egyesület számára tudunk megjelenési lehetőséget biztosítani. A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk

Kiállítói díjak:

  • önkéntes kamarai tagok és oktatási intézmények számára: díjmentes
  • regisztrált vállalkozások és egyesületek számára: 15.000 Ft/stand

LEZÁRULT A JELENTKEZÉS!

A Rábaközi Szakmabörze sikeres megvalósítása érdekében az Önök együttműködésére is számítunk.


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök