Részvételi lehetőség – RIGA FOOD 2024

Legyen ott az Ön vállalkozása is a balti régió legnagyobb élelmiszeripari szakkiállításán!

1704714525712.jpg

Időpont: 2024. szeptember 5-7.  (csütörtök-szombat)
Helyszín: Lettország, Riga 

2024. szeptember 5-7. között Rigában rendezik meg a balti régió legnagyobb élelmiszeripari szakkiállítását, ahol lehetőség van az Európai Unió és más országokból érkező élelmiszeripari szakemberekkel találkozni. Továbbá alkalmuk nyílik az üzletembereknek arra, hogy népszerűsítsék vállalkozásaikat és megismerjék többek között az élelmiszer- és italgyártás, a feldolgozás, a csomagolási megoldások legújabb fejlesztéseit/technológiáit, valamint részt vegyenek a nemzetközi élelmiszeripari szakemberek számára szervezett ágazati üzleti fórumon.

A kiállítási standok árai és a regisztrációs felület az esemény szervezőjének weboldalán, ITT található »»»
A RIGA FOOD 2024 szakkiállításon az érdeklődő cégeknek saját standot kell vásárolni. A kínálatban elérhetőek a standard és az egyedi standok is. A dizájn/egyedi standokról külön kell egyeztetni a szervezőkkel.
Ide kattintva elérhető – egy táblázatba szedve – a standard verziók négyzetméterenkénti árai, és további hasznos információ. »»»
A stand ára felett még van egy 99 eurós részvételi díj is, amivel számolni szükséges.
A részvételi díj és stand ára tartalmazza:

  • a Riga Food projektcsapatának támogatását és tanácsadását a részvétellel kapcsolatos kérdésekben;
  • a résztvevők belépőjét, parkolójegyét;
  • belépőkártyákat a cég ügyfelei számára (az ingyenes kártyák száma a bérelt helytől függ; további kártyák a jegy alapárának feléért vásárolhatók);
  • tájékoztatás a cég különleges ajánlatáról a vásár ideje alatt (előzetesen el kell küldeni az ajánlatok leírását);
  • a cégéről szóló információ az e-katalógusban;
  • a cégről és/vagy termékekről szóló tájékoztatás a vásár weboldalán az adott cég weboldalára mutató link hozzáadásával.

Amennyiben kiállítóhelyet foglal egy cég, akkor a standot attól a pillanattól kezdve kell lefoglaltnak tekinteni, amikor mindkét fél aláírta a jelentkezési űrlapot. Ezt követően a szervezők a kiállítás alaprajzán is jelölni fogják a céget, amely a jelentkezés elidegeníthetetlen alkotóelemének tekintendő. A másik feltétel, hogy a kiállító a jelentkezési díj legalább 40%-át átutalja a szervezőknek. A jelentkezési díj magában foglalja a részvételi díjat, a kiállítási terület bérleti díját (az alapfelszerelés bérlésével vagy anélkül), a felelősségbiztosítási díjat és az – esetlegesen felmerülő – építmények magasságára vonatkozó kiegészítő díjat. Ezt a befizetést a jelentkezési űrlap aláírását követő 10 napon belül kell teljesíteni. A jelentkezési díj fennmaradó összegét (és a kiállító által 2024. augusztus 8. előtt megrendelt kiegészítő berendezések bérleti díját) 2024. augusztus 12. előtt kell megfizetni. 

Részvételi szabályzat
Jelentkezési űrlap
Értékelések a RIGA FOOD 2023-as szakkiállításról
Imázsvideó a rendezvényről (YouTube)

A kiállításra történő jelentkezés határideje: 2024. július 31. (szerda)

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png