Rögzítőelemek vására Tajpei-ben

Részvételi lehetőség kis- és közepes vállalkozások számára a Tajvan Nemzetközi Rögzítőelemek Kiállításán.

beautiful-landscape.jpg

Időpont: 2024. június 5-7. (szerda-péntek)
Helyszín: Tajvan, Tajpei

A Tajpeji Magyar Nagykövetség részvételi lehetőséget kínál elsősorban kis- és közepes vállalkozások számára a Tajvan Nemzetközi Rögzítőelemek Kiállításán.

A Tajvan Nemzetközi Rögzítőelemek Kiállítást 2024. június 5. és 7. között rendezik meg Tajpei-ben, a Kaohsiung kiállítási központban. A „Fastener Taiwan” az egyetlen nemzetközi  kötőelem kiállítás Tajvanon, melyen mintegy 400 kiállító vesz részt. A kiállítás, mely bemutatja a tajvani kötőelem-ipar magasan integrált ellátási láncát, a beszerzés kereskedelmi platformjaként is szolgál, egyúttal a rögzítőelemek teljes választékát kínálja.

A Tajpeji Magyar Nagykövetség a szervezőkkel együttműködve elsősorban kis- és közepes vállalkozások számára ösztönzőket kínál a nemzetközi vásáron való részvételre (bizonyos feltételek mellett).

KKV-k számára:

  • Repülőjegy: egy oda-vissza útra, HSR (High Speed Rail) turistaosztályú menetjegy a tervezett tartózkodás két teljes kiállítási napja (2024. június 5. és június 7.) között. 
    A közbeszerzési találkozókon kötelező a részvétel.
  • Szállodai szoba: legfeljebb 15 000 NT$ (adóval együtt), amely a szállást (legfeljebb 4 éjszaka 2024. június 4. és június 7. között) és a Kaohsiung repülőtérről a szállásadó szállodába történő transzfert tartalmazza.

Látogatói csoportok számára (min. 5 cég):

  • Csoportonként legfeljebb 15 000 NT$ támogatás, amely felhasználható repülőjegyre (beleértve egy oda- és visszaútra szóló HSR turistaosztályú jegyet) vagy szállodai szállásra.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy az ösztönzők korlátozottak!

Jelentkezési határidő: 2024. április 30. (kedd)
További részletek és jelentkezés: hungary##kukac##sa.moea.gov.tw
A kiállítás honlapja: https://www.fastenertaiwan.com.tw/en/index.html

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png