Sikeres üzletkötés Japánban – képzési program

Tanulja meg, hogy lehet Japánban sikeres üzletet kötni, jelentkezzen a "Get Ready for Japan" képzésre!

GRFJ-pic.png

A japán Enterprise Europe Network központ Get Ready for Japan címmel pályázatot hirdet a japán üzleti kultúrával foglalkozó képzési programjára, elsősorban kkv-k vezetői, menedzserei számára.

Az 1987 óta megrendezett "Get Ready for Japan" célja, hogy alapos ismereteket adjon arról, hogyan lehet Japánban sikeresen üzletet kötni. A programban japán üzleti gyakorlatok és kommunikációs stílusok átfogó megértése, valamint a sikeres üzleti partnerségek lehetőségeinek azonosítása mellett, a résztvevők betekintést kapnak a japán vállalatok döntéshozatali folyamatába.

Résztvevői profil:

  • menedzserek és vezetők, lehetőleg kis- és középvállalkozásokból,
  • olyan vállalat képviselője, amely japán vállalatoknak kíván beszállítani,
  • olyan vállalat képviselője, aki szeretne tájékozódni a japán menedzsment gyakorlatairól és technológiai fejlesztéseiről,
  • a vállalat azon képviselője, aki a vállalat Japánnal kapcsolatos irányelveinek meghatározásában és végrehajtásában vesz részt.

A kiküldetés nyitott bármilyen tevékenységi ágazat számára.

Képzési időpontok: 
A képzés 1 hét online és 1 hét Japánban történő, személyes részvételből épül fel. Emellett pedig 2 egymástól független ülést is terveznek júniusban/júliusban és október/novemberben.
Online: 2024. június 17-21. (hétfő-péntek)
Tokió, Japán: 2024. július 8-12. (hétfő-péntek)

Költségek:

  • a japán fél fedezi az összes képzési költséget: az előadók díját, a terembérletet, a csoportos tevékenységekhez szervezett szállítást és a tolmácsokat.
  • A résztvevők fedezik az utazás, a szállás és a napidíj költségeit.

Jelentkezési határidő: 2024. április 25. (csütörtök)
Megjegyzés: A nagyfokú személyes figyelem biztosítása érdekében a program résztvevőinek száma korlátozott, ezért a határidőig beérkezett jelentkezések között kiválasztási eljárásra kerül sor.

További információ a küldetésről és a jelentkezéshez:
https://www.eu-japan.eu/events/get-ready-for-japan-training-programme

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png