Szakács-Módos Eszter az új ügyvezető a fertődi székhelyű VELUX-nál

Szakács-Módos Eszter vette át a fertődi székhelyű, piacvezető tetőtéri ablakgyártó ügyvezető igazgatói pozícióját szeptembertől.

Az új ügyvezető közel húsz éve csatlakozott a vállalathoz. Mérnök, majd lean specialista munkakörökben támogatta a vállalatot, mielőtt mérnökségi vezető lett, majd a teljes műszaki szervezetért felelős igazgató és a helyi menedzsmentcsapat tagja. Szakács-Módos Eszter Kapuváron él férjével és két iskoláskorú fiával. 

„Nagy megtiszteltetés és hatalmas kihívás a VELUX legnagyobb és legkomplexebb gyárának ügyvezetői pozíciójába lépni. Rengeteget gondolkodtam a lehetőségen és nyilvánvalóan számos tényezőt kellett figyelembe vennem, de akármilyen aspektusból vizsgáltam a helyzetet, mindig győzött az a gondolat, hogy egy fantasztikus csapattal dolgozhatok együtt és remek dolgokat vihetünk véghez” – mondja Szakács-Módos Eszter a kinevezése kapcsán.
forrás és teljes cikk: kisalfold.hu

Szakács-Módos Eszter kamaránk Fertő-Rábaközi térségének Gazdaságfejlesztési Programját aktív részvétellel segítette a Termékelőállítás munkacsoport tagjaként. Április 28-án pedig a Fertő-Rábaköz Gazdaságáért díjat vehette át a VELUX Magyarország Kft.-t képviselve. 

A fotó 2022. április 28-án, a kamara küldöttgyűlésén készült.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png