Szakképzési Díj 2023

A magyarországi szakképzés megerősítésére irányuló kiemelkedő kezdeményezések legrangosabb elismerésére 2023. január 20-ig lehet pályázni.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén 10. alkalommal hirdeti meg a Szakképzési Díjat, mely a magyarországi szakképzés megerősítésére irányuló kiemelkedő kezdeményezések legrangosabb elismerésének számít.
A díj legfőbb célja, hogy emelje a gyakorlatorientált szakképzés színvonalát és társadalmi megbecsülését Magyarországon.
Pályázhatnak magyarországi székhelyû vállalatok, iskolák, kamarai szervezetek, közintézmények, társadalmi szervezetek és magánszemélyek. A részvételnek a DUIHK-tagság nem feltétele.

A pályázatokat 2023. január 20-ig lehet benyújtani.

Pályázni olyan projektekkel lehet, amelyek a magyarországi szakképzés tekintélyét, minőségét és eredményességét növelő gyakorlati megoldásokat, eszközöket és kezdeményezéseket tartalmaznak. Tiszta tudományos vagy kutatási jellegű munkákkal nem lehet pályázni. Amennyiben egy projekt több szervezet közreműködésével valósul(t) meg, úgy közülük egy közösen megnevezett képviselő nyújthatja be a pályázatot a többi közreműködő nevében.
Pályázni a jelentkezési határidőt megelőző 24 hónapban indított projektekkel lehet. A pályázaton még folyamatban lévő projekt is indulhat. Olyan projekteket is be lehet nyújtani, amelyek már részt vettek más versenyeken is.
Minden pályázó kategóriánként csak egy, összesen legfeljebb kettő projektet nyújthat be.

További információ és a jelentkezéshez szükséges pályázati dokumentumok elérhetők a http://szakkepzesidij.hu/palyazat2023/ oldalon, ahol elérhetők a korábbi pályázatok eredményei is.

A díjjal és a jelentkezéssel kapcsolatos további információ:
Borsos Bálint, DUIHK
telefon: 06 1 345 7630 
e-mail: borsos##kukac##ahkungarn.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök