Szakmai műhelymunka könyvelőknek, adótanácsadóknak februárban is

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Februárban a saját tőke műveleteinek számviteli elszámolásáról és a támogatások számviteléről hallhatunk információkat.

Időpont: 2021. február 25. (csütörtök) 10:00–13:30
Helyszín: Online – Adótanácsadók Egyesületének saját online felülete 

A Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata februárban is szervez a „Szakmai műhelymunka könyvelőknek” című programsorozat keretében kreditpontos előadást.

Előadás témái:

  • Saját tőke műveleteinek számviteli elszámolása
  • Támogatások számvitele

A kreditpontos előadáson áttekintjük a saját tőke fogalmát, a mérlegben betöltött helyét, szerepét, a saját tőke és jegyzett tőke összefüggéseit, s az ehhez kapcsolódó felelősségi szabályokat. Vizsgáljuk a Ptk. szerinti tőkeszabályokat, ennek való megfelelés szabályait, időbeli korlátját, és a saját tőke pótlásának lehetőségeit.
Második témánk a kapott támogatások számviteli elszámolása, a nem pénzben kapott támogatások lehetséges jogcímeit és kapcsolódó számviteli elszámolások módját vizsgáljuk meg.

Megszerezhető kreditek:

  • mérlegképes könyvelők számára az előadás számvitel téma 4 pont
  • adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők számára az előadás 3 pont

Előadó: Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna könyvvizsgáló, adószakértő

Az online előadásra előzetes jelentkezés szükséges! Jelentkezés egyesületi tagok és kóddal rendelkező előadás látogatók részére: https://www.adokamara.hu/rendezvenyek/jelentkezesilap/sajat-toke-muveleteinek-szamviteli-elszamolasa-es-atamogatasok-szamvitele-556

Jelentkezés kóddal nem rendelkező Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara-i tagok regisztrációja: https://www.adokamara.hu/felhasznalo_regisztracio?url=https://www.adokamara.hu/rendezvenyek/jelentkezesilap /sajat-toke-muveleteinek-szamviteli-elszamolasa-es-a-tamogatasok-szamvitele-556

A jelentkezni február 24. 10 óráig lehet.

A jelentkezők számára az online szobába való belépéshez szükséges információkat az előadás előtti napon a regisztrációkor megadott e-mailre küldjük.
Az Egyesület tagjai az ONLINE előadáson a megfizetett 2021. évi tagdíj ellenében térítésmentesen vehetnek részt.
Részvételi díj GYMSMKIK tagoknak 1 fő/vállalkozás térítésmentes, további látogatók számára bruttó 5.000.- Ft/fő.
A részvételi díjat előre kell megfizetni előadás napját megelőző nap 10 óráig, az Adótanácsadók Egyesülete MagNet Bank 16200010-10102172 számú számlájára, melyről elektronikus számlát állítanak ki. Az adatok gyorsabb feldolgozása érdekében az utalási bizonylatot az adokamara##kukac##adokamara.hu címre küldjék el. 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png