Széchenyi Kártya

A Széchenyi Kártya Program MAX konstrukciói biztosítják a vállalati működés fenntartásához, fejlődéséhez szükséges forrásokat.

A Széchenyi Kártya Program MAX konstrukciói a rendkívüli inflációs környezetben a piacon elérhető legkedvezőbb kamatok mellett, célzott módon biztosítják a vállalati működés fenntartásához, fejlődéséhez szükséges forrásokat, lehetővé teszik a vállalkozások beruházási elképzeléseinek megvalósítását, segítik a cégek likviditási helyzetének stabilizálását, továbbá segítenek a normál üzletmenet fenntartásában, és a jövőbeli növekedés lehetőségeinek biztosításában – olvasható a KAVOSZ Zrt. sajtóközleményében.

A Széchenyi Kártya Program MAX legújabb eleme a Széchenyi Mikrohitel MAX, mely speciálisan a mikro- és kisvállalkozások fejlődését segítő Széchenyi Kártya konstrukció, kifejezetten a hazai mikro-, és kisvállalkozások fejlődését segítő, állami kamat-, kezelési költség- és kezességi díj támogatásban részesített beruházási hitel, amely szinte minden beruházási hitelcél finanszírozására alkalmas. A konstrukcióról bővebben ITT olvashat. 

A Széchenyi Kártya Program MAX további újraindítási konstrukciói: 

Széchenyi Likviditási Hitel MAX
Széchenyi Beruházási Hitel MAX
Széchenyi Lízing MAX

 

Kérdés esetén, keresse munkatársainkat bizalommal!
Győr  »»»
Mosonmagyaróvár  »»»
Csorna  »»»
Kapuvár  »»»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök