Széchenyi Kártya

Tisztelt Ügyfeleinket arra kérjük, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel a kollégáinkkal való kapcsolatfelvétel e-mailben történjen!

A Gazdaságvédelmi Akcióterv keretében a Széchenyi Kártya Programban új hitelkonstrukciókat vehetnek igénybe a vállalkozások.
A 1194/2020. (IV. 30.) Korm. határozat értelmében a koronavírus világjárvány negatív gazdasági hatásainak mérséklése érdekében a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások likviditási nehézségeinek enyhítése, valamint beruházásaik megvalósítása érdekében a Széchenyi Kártya Program keretében a következő, államilag kamattámogatott hitelek jelentek meg:
 

A Széchenyi Kártya Program legújabb konstrukciója, a mikrovállalkozások beruházási céljait segítő Széchenyi Mikrohitel GO!

Az alábbi PDF mellékletben a Széchenyi Munkahelymegtartó Hitel kapcsán alkalmazandó kiemelt ágazatok listáját tekinthetik meg!

Sajtóközlemény - Új Széchenyi Kártya Program hitelkonstrukció az agráriumnak fix 0.5%-os kamattal. Kattintson IDE részletekért!

Kiadvány az új Széchenyi Kártya Program hiteltermékeiről. Kattintson a LINKre és olvassa el a Széchenyi Kártya Program nyújtotta előnyöket!

Sajtóközlemény - A Széchenyi Kártya Program Kríziskonstrukciói 2021. december 31-ig már biztosan a vállalkozók rendelkezésére állnak. Részletekért kattintson a LINKre!

Kérdés esetén, keresse munkatársainkat bizalommal!
Győr  »»»
Mosonmagyaróvár  »»»
Csorna  »»»
Kapuvár  »»»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök