Taglátogatáson a Bútorász-Műhely Kft.-nél

Az Ipari Tagozathoz tartozó faipari vállalkozások közül ezúttal a győri térségi cégeknél tettünk látogatást.

A Bútorász Műhely Kft. ügyvezetője, Kerekes Endre fogadta az Ipari Tagozat Faipari Szakmai Osztály elnökét, Endrődy Editet és Tóthné Szabó Beatrix tagozati titkárt.
A cégvezető büszkén körbevezette a kamarai delegációt és bemutatta műhelyét, a gyártási folyamatokat és a készülő remekműveket.
24 éve alakult cégével, a BÚTORÁSZ-MŰHELY Belsőépítészeti Kft.-vel prémium minőségű bútorok gyártását vállalják magánszemélyek részére, valamint autószalonok, hotelek, üzlethelyiségek részére végeznek teljeskörű belsőépítészeti kivitelezést.

Kerekes Endre célja az egyedi bútorgyártás magas színvonalú megvalósítása korszerű technológiák és minőségi alapanyagok, vasalatrendszerek felhasználásával. Legyen szó akár lakásberendezésről (konyha-, fürdőszoba-, nappali- és hálószoba bútorok, beépített szekrények), akár üzletberendezésről (irodák, közösségi terek, autószalonok), az elsőosztályú termékeket a megrendelő igényeire szabva állítják elő, az egyszerű formavilágtól a klasszikuson át, egészen a legmodernebbekig.
Számukra a legfontosabb, hogy a megrendelő elképzelései tökéletesen, lehetőleg kompromisszumoktól mentesen valóra váljon anélkül, hogy a minőségből engednie kelljen. Munkatársaik ehhez nyújtanak segítséget.

 

Önkéntes tagjaink meglátogatásának elsődleges célja az igényfelmérés mellett kamaránk szolgáltatásainak ismertetése. Amennyiben Ön is szeretne gazdasági közösségünkhöz tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!

Kapcsolat:
9021 Győr, Szent István út 10/A
Tóthné Szabó Beatrix
Tel.: +36 96 520 244; +36 20 2277 127
E-mail: tothne.szabo.beatrix##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png