Telephely és technológiai fejlesztés a Polytech Industrie Kft-nél

Az eseményen bemutatásra kerültek a fejlesztés elemei – új termelőüzem létrehozása, technológiai eszközök beszerzése, megújuló energiaforrást alkalmazó technológia kialakítása, képzési és tanácsadói szolgáltatások igénybevétele.

A fertőszentmiklósi POLYTECH INDUSTRIE Kft. GINOP-1.2.16-22-2023-02206 azonosítószámú, „Telephely és technológiai fejlesztés” című projektjének ünnepélyes, sajtónyilvános rendezvényére kamaránk is meghívásban részesült.

A cég 1991-ben alakult Fertőszentmiklóson. A 90-es évek eleje óta számos változáson mentek keresztül, de mindig szem előtt tartották, hogy a különböző műszaki fejlesztések, szervezeti átalakulások és külföldi piacnyitások mellett is kiemelt figyelem jusson a hazai partnerekre. Működésüket műanyag kábelvédő csövek gyártásával kezdték, amely jelenleg is a fő tevékenységi körük, de a profilbővítés, valamint a felmerülő piaci igények érdekében a műanyag mélyépítési termékek gyártásával és kereskedelmével bővült a vállalkozás szolgáltatási portfóliója.
A cég büszke elért eredményeire, amely leginkább a gyors, hatékony és magas minőségű termelés és vevői kiszolgálásnak köszönhető.

A június 23-i rendezvényen Hadarics Zoltán ügyvezető és Pete András gazdasági vezető köszöntötte a résztvevőket. Előbbi beszédében a cég történetét, míg utóbbi a beruházás részleteit ismertette. Ezt követően, kamaránk képviseletében Erdős Vilmos térségi irodavezető köszöntötte a résztvevőket, aki beszédében kiemelte, hogy a versenyképesség növelése, a minőség javítása és a termelékenység növekedése érdekében mennyire fontosak a fejlesztések, beruházások.
A rendezvény részeként az új termelőüzem és technológiai eszközök megtekintésére is sor került.

A nyitóképen: Hadarics Zoltán, Pete András és Erdős Vilmos látható.
További fotók a rendezvényről, a bejegyzés végén találhatók.
Fotók: Németh Ferenc


A partnerlátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!

Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png