Turisztikai munkacsoport alakult a kamara kezdeményezésére

A Győrben épülő 7 tengeri csillagos Vízi Élményparkhoz kapcsolódó lehetőségek feltérképezése érdekében munkacsoportot indított a kamara.

A GYMSM KIK azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a Győrben épülő 7 tengeri csillagos Vízi Élményparkhoz kapcsolódó szolgáltatások és programlehetőségek feltérképezése érdekében Plato+ munkacsoportot indít, hogy közös gondolkodást kialakítva kamarai keretek között tekintse át a város új attrakciójához kapcsolódó turisztikai és vállalkozási lehetőségeket.

A munkacsoport célja a közös gondolkodás, a projektben rejlő együttműködési lehetőségek és a régióban működő idegenforgalmi szempontból releváns turisztikai szolgáltatások felmérése, az új szolgáltatások közös bevezetése a hazai- és nemzetközi turisztikai piacra, illetve a régió vendégforgalmának növelése.

Projektvezetők: Hanczné Mező Edina, a Kereskedelmi Tagozat elnökségi tagja és Neumann Ádám, a Széchenyi István Egyetem Turizmus és Vendéglátás Tanszékének oktatója

Meghívott vendégünk volt Kovacsics Imre, a Spa Hungary Holding Zrt. tulajdonosa és a Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő ügyvezetője.

A február 23-i szakmai nap megvalósítását Fehér Gábor, Y Tréning, vezető tréner támogatta.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png