Új belépőnk a Fensterwerk Kft.

A cég 25 éve foglalkozik alumínium és műanyag szerkezetek gyártásával.

Ügyfeleik egyedi elképzeléseinek megvalósításához a cég teljes körű kivitelezéssel és szolgáltatással áll rendelkezésre. Ingyenes helyszíni tanácsadás és árajánlat-készítés, megrendelés esetén felmérés és tervezés, gyártás, szállítás és beépítés.
Az évek során a nyílászárók mellett a mai igények figyelembe vételével, egyre nagyobb hangsúlyt kaptak tevékenységi körükben az egyedi szerkezetek, az üveg-toló rendszerek, teraszbeépítések, téli- és nyárikertek, előtetők, kocsibeállók, illetve viszonteladóként különböző árnyékolástechnikai termékek is.
Eszközparkjukat folyamatosan korszerűsítik, hogy ügyfeleinknek megfelelő minőségben és pontosan tudjunk szállítani. Szakembereink több mint 20 év tapasztalattal rendelkeznek mind a gyártás és a beszerelés terén.
Fedezze fel a lehetőségeket és merítsen inspirációt. Látogasson el a cég weboldalára és tekintse meg a befejezett munkákról készült fotókat! www.fensterwerk.hu

A vállalkozás nyitott a közös fejlődésre melyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy a kamarai belépéssel egyidejűleg a térség üzleti klubjához, a Nyugati Kapu Klubhoz is csatlakoztak

Zambó Pétert a cég ügyvezetőjét, Csapó Péter elnök és Erdős Vilmos irodavezető köszöntötte.
Fotó: Németh Ferenc

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja a kamarának, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos >>
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdosvilmos@gymskik.hu


9300 Csorna, Erzsébet királyné u. 4.
Szabó Edit >>
Tel.: +36 96 260-147; +36 20 438 9656
E-mail: csorna@gymskik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök