Új önkéntes tagunk a Coverart design Kft.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata köszönti új önkéntes kamarai tagját.

Udvardi Róbert ügyvezetőt kamaránk képviseletében Varga Szabolcs tagozati alelnök köszöntötte.

Látványtervezéstől a kivitelezésig segítenek megvalósítani álmaikat.

Coverart design Kft. fő profilja különleges fal- és padlóburkolatok, dekor falfestékek, mikrocementek, természetes parafa tartalmú hő- és hangszigetelő vakolatok, festékek, egyedi és különleges bevonati rendszerek értékesítésével foglalkozik, emellett kivitelezéssel és egyes termékek felhasználásával workshopokat is tartanak. Ezeken a műhelymunkákon megismertetik az érdeklődőket a felhasznált anyagok kivitelezésével, praktikákkal. Céljuk, hogy egyedi környezetbarát termékeikkel ne csak szép, de egészséges belső környezetet is megvalósítsanak a kivitelezett felületeken. A cégvezető és csapata rajonganak az innovatív és exkluzív lakásbelsőkért, ezért olyan termékeket forgalmaznak, amelyek újdonságok és kevésbé ismertek a vásárlók számára.

Az értékesítés mellett szolgáltatást is nyújtanak vevőik számára. A forgalmazott anyagok fogadófelületeinek kialakítása fontos tényező, ha hosszabb távra terveznek, így az adott felületek előkészítését is vállalják igény szerint. A Coverart design Kft. szolgáltatásai között szerepel a glettelés, festés, egyedi dekorációs falfestés. Fugamentes felületek készítéséhez mikrocement termékeket, struktúra vakolatokat ajánlanak.

A vállalkozás üzleti filozófiájának meghatározó részét képezi a partneri kapcsolatok bővítése és az üzleti közösségekhez való tartozás. Kamarai tagságukkal céljuk, hogy csatlakozzanak az Ipari Tagozat üzleti közösségéhez.

 

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő üzleti közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:

9021 Győr, Szent István út 10/A

Tóthné Szabó Beatrix

Tel.: +36 96 520 244; +36 20 2277 127

E-mail: tothne.szabo.beatrix##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png