Újabb PLATO csoport indul a kamarában

A korábbi évek sikereire alapozva immár 10. alkalommal indít PLATO csoportot a kamara. Jelentkezés a programra ITT!

teamwork-e1469424129768.jpg

A Plato program a kis- és középvállalkozások tulajdonosainak és elsőszámú vezetőinek olyan jellegű támogatása, amely a gazdasági élet napjainkban fellépő kihívásaira fordítja a figyelmet, biztosítja a csoportos tanulást, a tapasztalatcserét, a hálózati működést és az üzleti fejlődés eredményességét.

Mit jelent a Plato?

Tapasztalatcsere és tudástranszfer: A csoport tagjai különböző iparágakban tevékenykedő vállalkozók lehetnek, akik sokféle tapasztalattal rendelkeznek. Az együttműködés során ezeket a tapasztalatokat és tudást megoszthatják egymással, ami gazdagítja az egyes vállalkozások tudásbázisát és segíti a problémamegoldást.

Kapcsolatépítés: A csoport tagjai közötti rendszeres találkozók és együttműködés révén szorosabb kapcsolatok alakulhatnak ki. Ez nemcsak az üzleti lehetőségek bővülését eredményezheti, hanem támogató és inspiráló közösséget is teremthet, ami segíthet az egyes vállalkozásoknak a nehézségek leküzdésében és a fejlődésben.

Együttgondolkodás és kreatív megoldások: A csoportos munka során a tagok egymást ösztönözve képesek lehetnek új ötletekkel előállni és problémáikra kreatív megoldásokat találni. Az együttműködés révén olyan perspektívák és megközelítések is megjelenhetnek, amelyeket egyénileg talán nem lennének képesek felfedezni.

Fejlődés és növekedés: Az egyes vállalkozások számára a csoportban való részvétel lehetőséget teremt a fejlődésre és növekedésre. Azáltal, hogy más sikeres vállalkozók tapasztalatait és tanácsait használják fel, valamint új kapcsolatokat építenek, javíthatják üzleti gyakorlatukat és bővíthetik üzleti lehetőségeiket.

Bizalomépítés és támogatás: A csoport tagjai között kialakuló szoros kapcsolatok és az egymás iránti bizalom erősítése hosszú távon is támogatják az üzleti kihívásokat és sikeres fejlődést.

A győri Plato program több mint 17 éves múltra tekint vissza, melynek során különböző workshopok segítségével és 2 keresztszülő támogatásával tettük lehetővé a résztvevők számára, hogy számos információt és tudásanyagot tudhassanak magukénak az általuk legfontosabbnak vélt témákban.

Várjuk jelentkezését a 10. Plato csoportba, melynek alakuló rendezvénye egy 2 napos csapatépítő tréning.

A tréning célja a résztvevők aktivizálása, az együttműködési készség megerősítése, a csapatban rejlő együttműködési lehetőségek feltárása. A programban résztvevők ezt követően havonta egy alkalommal találkoznak az általuk meghatározott időpontban. A részvételt maximum 22 vállalkozásvezető, vagy tulajdonos részére biztosítjuk.

Indító tréning:    2024. április 23-24. (kedd – szerda)

Helyszín:              Szervezés alatt, várhatóan Bükfürdőn

Részvételi díj:     önkéntes tagoknak 10.000 Ft + Áfa, regisztrált vállalkozásoknak 20.000 Ft + Áfa

A részvételi díj magában foglalja a 2 napos csapatépítő tréninget, a szállást és teljes ellátást. A programra való jelentkezéssel a résztvevők vállalják, hogy az 1 éves programban aktívan részt vesznek. A nyitó csapatépítő program értéke 100.000 Ft / fő.

A jelentkezés az online jelentkezési lap pontos kitöltésével együtt érvényes.

Jelentkezési határidő : 2024. március 14. csütörtök 16.00 óra

A jelentkezéseket beérkezési sorrendben fogadjuk el, a jelentkezés elfogadásáról külön e-mailben értesítjük Önt.

Számítunk érdeklődésére és a Plato program iránti nyitottságára!

Tájékoztatjuk érdeklődőinket, hogy jelen rendezvényünk keretében kép- és hangfelvétel készítésére kerülhet sor, mellyel kapcsolatban a kamara adatvédelmi tájékoztatóját ITT tekintheti meg.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png