Újdonságok a SIRHA 2024 szakkiállításon

A Kereskedelmi Tagozat vállalkozói részt vettek a SIRHA 2024 szakkiállításon, ahol az energiahatékonyság és a fenntarthatóság volt az egyik fő téma.
20240306_103927.jpg

 

 

 

 

 

 

A GYMSM KIK Kereskedelmi Tagozata a győri METRO Kereskedelmi Kft. jóvoltából 2024. március 6-án elutazhatott a SIRHA 2024 Budapest prémium nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításra.
Veres Péter, a győri Metro Áruház igazgatója és Jankó Ernő, a Kereskedelmi Tagozat elnöke vezetésével közösen tekintettük meg a METRO standját, ahol az innovatív és ultrafriss megoldások mellett lenyűgőző termékkínálat várta az érdeklődőket.

A SIRHA Budapest az iparági trendeket folyamatosan követő nemzetközi rendezvényként kínál lehetőséget a szakembereknek, többek között arra, hogy megvitassák és megosszák legjobb gyakorlataikat és innovációikat az energiahatékonyság és fenntarthatóság terén. A Kereskedelmi Tagozat vállalkozói szakmai fórumokon vehettek részt, de betekintést nyerhettek a szakács- és cukrászversenyek világába is.
A kiállításon betekintést nyertek a szakmai versenyek közül a IX. Közétkeztetési Verseny Országos Döntőjébe, megkóstolhatták a Gelato Arenában a tanulók által készített különleges fagylaltokat, majd a fenntartható közétkeztetésről kaptak tájékoztatót, melyet Zoltai Anna, a KÖZSZÖV elnöke moderált.

SIRHA eseményen készült képeket tekintse meg a fényképgalériában, illetve ajánljuk figyelmébe az alábbi videókat.
https://www.youtube.com/watch?v=vmkz4L-3ix0
https://www.youtube.com/watch?v=2T7mK6yWvG4

 

 

 

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png