Újra munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyam - Kapuvár, 2024.04.18.

Kamaránk a Bia-Med Bt. együttműködésével munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyamot hirdet csornai és győri képzési helyszínekkel. Jelentkezzen Ön is a képzésre!
Elesőegély.png

  • 2024. április 18. (csütörtök) 08:00–14:00
  • Kapuvár, Győri út 2. – Rábaközi Művelődési Központ

A munkahelyi alapszintű, 6 órás, vizsgával záruló tanfolyam sikeres teljesítése esetén a résztvevők névre szóló tanúsítványt kapnak. A tanúsítvány a rendeletben (3/2002 (II.8.) Sz-Cs-M-EüM együttes rendelet 20. §-a) meghatározott 2 évig érvényes.
Az 1993. évi XCIII. törvény 46. §-a értelmében a munkahelyen - jellegének, elhelyezkedésének, a veszélyforrásoknak, a munkavállalók létszámának, a munkavégzésből és a munkakörnyezetből származó hatások és egészségkárosító kóroki tényezők figyelembevételének, valamint a munka szervezésének megfelelően - biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit.

A munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről szóló 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM együttes rendelet 20.§ (1) értelmében minden munkahelyen és műszakban a tevékenység és a munkafolyamatok veszélyességétől, illetve az ott dolgozók számától függően kialakított elsősegélynyújtó felszerelést, vagy mentődobozt és a munkavállalók közül kiképzett, elsősegélynyújtásra kijelölt személy jelenlétét kell biztosítani. 

A képzés keretében a résztvevők

  • megismerik a korszerű elsősegélynyújtás általános szabályait, alapfogalmait, módszereit és eszközeit,
  • megtanulják a félautomata defibrillátor használatát,
  • az elméleti képzésen túl gyakorlati feladatokon keresztül sajátíthatják el a különböző elsősegélynyújtási technikákat (ambu baba),
  • az esetleges későbbi munkahelyi balesetek során megfelelő felkészültséggel és hozzáértéssel képesek ellátni munkatársukat.

A képzés a Felnőttképzési Törvényben előírtaknak megfelelően történik, az adatok a FAR rendszerben kerülnek feltöltésre. A képzés gyakorlatorientált, ezért a kiképzett elsősegélynyújtó munkavállaló szükség esetén magabiztosan fog segítséget nyújtani.

  • A tanfolyam részvételi díja önkéntes kamarai tagok részére: 13.000 Ft / fő
  • Regisztrált vállalkozásoknak: 16.000 Ft / fő

A számlát a Bia-Med Egyészségügyi Szolgáltató Bt. (Felnőttképzési nyilvántartási száma: 00040-2011) állítja ki a résztvevők részére. Jelentkezését az online jelentkezési felületen győri képzésünkre március 19. (kedd) 12 óráig, csornai képzésünkre április 08. (hétfő) 12 óráig várjuk.

Képzésre jelentkezés ITT!

Tájékoztatjuk érdeklődőinket, hogy jelen rendezvényünk keretében kép- és hangfelvétel készítésére kerülhet sor, mellyel kapcsolatban a kamara adatvédelmi tájékoztatóját ITT tekintheti meg.


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos
Tel.: +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png