Üzleti lehetőségek Kubában

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Tájékoztató a kubai gazdaságról és piacról, valamint a kubai magáncégekkel való együttműködési lehetőségekről, a jogszabályi környezetről.  

realistic-shot-waving-flag-cuba-with-interesting-textures.jpg

 

 

Időpont: 2024. július 16. (kedd) 14:00 
Helyszín: Budapest, MKIK székhely (1054 Budapest, Szabadság tér 7., Bank Center, Platina torony II., X. emelet) 1026. terem    


A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Kubai Üzleti Tanácsa Üzleti lehetőségek Kubában címmel tájékoztató rendezvényt szervez, melynek célja a 2021-ben megszületett kubai magánszektor és az üzleti lehetőségek bemutatása.
A szocialista gazdasági alapokon működő Kuba 2021-től engedélyezi a magáncégek működését. A kizárólagosan állami vállalatokkal való együttműködés mellett megjelentek a kis tőkével rendelkező, a piacgazdasággal most ismerkedő magáncégek is.  A rendezvény fő témája a kubai gazdaság és piac, valamint a kubai magáncégekkel való együttműködési lehetőségek bemutatása, a jogszabályi környezet ismertetése.

PROGRAMTERV

Köszöntő: Gyenese Tamás, a Magyar-Kubai Üzleti Tanács elnöke

Üzleti lehetőségek Kubában
Előadó: Boros István, az üzleti tanács tagja, Kuba szakértő

Az előadást követően a Magyar-Kubai Üzleti Tanács ülést tart.
Napirend:
Az Üzleti Tanács 2023-as és 2024-es tevékenységének áttekintése
Egyebek
 

Részvétel feltételei
Jelentkezési határidő: 2024. július 12. (péntek) 10:00
A részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.
Regisztráció ITT »»»
A férőhelyek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadják el. Egy vállalkozás képviseletében maximum 2 fő vehet részt.
Csak az állami szervezetek képviselőinek, illetve azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudják elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.
Az MKIK által végzett, személyes adatokra vonatozó adatkezelés az MKIK Adatkezelési Tájékoztatójában meghatározottak és a hatályos jogszabályok szerint valósul meg. Az MKIK Adatkezelési Tájékoztatója az MKIK honlapján elérhető: www.mkik.hu.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png