XII. Kantharosz Gála

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A 2024. április 4-ei gálára való jegyvásárlással a szakképzés legjobb diákjait is segítheti! 

image36.png

Időpont: 2024. április 4. (csütörtök) 18:00
Helyszín: Győri Nemzeti Színház

A Kantharosz Gála Magyarország egyik legnagyobb jótékonysági borárverése és koncertje. Jóságból születő társadalmi esemény, mely ünnep zeneszeretőknek, a bor szerelmeseinek, jótékony civil szervezeteknek és a közönségnek egyaránt. A Gálán összegyűlt minden forint; a jegybevétel, a licitekből befolyt összeg és a támogatók felajánlásai nyílt pályázat útján jut el a támogatottakhoz.
Civil szervezetek, sok elhivatott önkéntes, valamint a Győri Filharmonikus Zenekar összefogásával évről évre létrejön ez a különleges esemény, hogy közös erővel segítséget nyújthasson a Kantharosz Alapítvány a rászoruló, vagy kiemelten tehetséges fiataloknak.

Álljon a kezdeményezés mellé! Jegyvásárlásával Ön is a rászoruló, ill. kiemelten tehetséges fiatalok támogatója lesz! 

A Kantharosz Gála az egyik legnagyobb jótékonysági megmozdulás a régiónkban. Idén először a Győri Nemzeti Színházban tartják meg a színes, érdekes programot, amely a legjobb találkozópontok egyike, ha kapcsolatépítésről van szó. 

A gála Orosz Zoltánnal és a Győri Filharmonikus Zenekarral, magas színvonalú programjával garantálja a szórakozást, az élmény mellé ráadásul megkapják a résztvevők a "Jónak lenni jó!" szívet melengető érzését is. 

A gála fővédnöke: Dr. Nagy István, agrárminiszter

Bővebb információ és jegyfoglalás:
Pálfalvi-Pottyondi Nóra
nora.pp##kukac##tutti.hu

https://kantharoszgala.hu/

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png