Szakmai konferencia a térségi turizmusért

A LÁTHATÓ Desztináció címmel szervezett szakmai napot kamaránk az Irány Győr! Egyesülettel közösen turisztikai szakembereknek Győrben.

IMG_20240515_120614.jpg

 

 

Nagy sikerrel lezajlott az Irány Győr! Turisztikai Egyesület és a GYMSM Kereskedelmi és Iparkamara első közös rendezvénye 2024.05.15-én, mellyel egy új fejezet nyílt meg Győr és környéke turizmusában.

A LÁTHATÓ Desztináció címmel szervezett szakmai napon Nagy-Keglovich Júlia, az Irány Győr! Turisztikai Egyesület elnöke köszöntötte a jelenlévőket.
Az első előadást Semsei Sándor, a Magyar Turisztikai Desztináció Szövetség elnöke tartotta és arról beszélt, hogy miért fontos az alulról építkezés egy desztináció életében. Hangsúlyozta, hogy csak helyi összefogással lehet jó stratégiát kialakítani. 
Az előadás anyaga letölthető ITT.

Dr. Happ Éva, a Széchenyi István Egyetem docense arról tartott előadást, hogy milyen is a jó együttműködés és mely szereplőket kell bevonni a sikeres stratégia kialakításához. Az előadás anyaga letölthető ITT.

A kerekasztal-beszélgetés kapcsán a térségi turizmus lehetőségeiről, illetve a turizmus és Győr kapcsolatáról különböző megközelítéseket hallhattak a résztvevők, melyen közreműködött dr. Happ Éva (Széchenyi István Egyetem docens), mint moderátor, Reischl Róbert (Danubius Hotel Rába, Hotel Manager), Vörös Bernadett (Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Szervezési és Marketing Osztály), Fehér Ibolya (ETS Hungary Kft., tulajdonos), Tompa Krisztián (GYMSM KIK titkár). /képen balról jobbra/

A kerekasztal résztvevői abban mindannyian egyetértettek, hogy Győrben növelni kell a vendégéjszakák számát, mert a DESZTINÁCIÓ képes erre.

A következő előadást az Expedia Group magyarországi Market Managere, Tornyossy András tartotta, aki bemutatta a nemzetközi trendeket és beszélt arról, hogyan tud a desztináció marketingjében segíteni. Az előadás anyag letölthető ITT.

Az utolsó előadást a Previo.hu Kft. ügyvezetője, Jákri Zsolt és support vezetője, Cserhalmi Dalma tartotta, akik arról beszéltek, hogyan lehet a vendégélményt jobbá tenni a szállodai szoftver segítségével. Az előadás anyaga letölthető ITT.

A rengeteg hasznos információ, amely a szakmai nap során elhangzott, fontos alapot biztosít a további közös munkához.
Minden kedves érdeklődőt vár szeretettel az Irány Győr! Turisztikai Egyesület. Elérhetőség: irany.gyor##kukac##gmail.com

 

Az eseményen készült fényképeket megtekintheti a galériában.

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png