Védjegy ELIT Klub - A minősített vállalkozások üzleti közössége

A Védjegy ELIT Klub célja a védjeggyel rendelkező vállalkozások beszállítóvá válási lehetőségeinek támogatása, közösségépítés és a bizalmon alapuló üzleti kapcsolatok kialakítása. A szeptember 21-i találkozón elhangzott prezentációk cikkünkben érhetők el.

A Védjegyes vállalkozások számára alapított ELIT Klub szeptemberi eseményének vendége volt  RÁBA Járműipari Holding Nyrt. és a Győri Szeszgyár és Finomító Zrt., ahol a védjegyes vállalkozások a meghívott nagyvállalatok beszállítási lehetőségeit, a multinacionális környezetben elvárt minőségi követelményeket, illetve a kis- és középvállalkozások számára elérhető együttműködési lehetőségeket ismerhették meg.

Programunk keretében köszöntőt mondott Molnár Albert, a Kamara Által AJÁNLOTT Vállalkozás Védjegy Program projektvezetője, a pódiumbeszélgetést Mugits József és Olgyay Betrarix, a Védjegy ELIT Klub házigazdái vezették.

Ezúton is köszönjük a RÁBA HOLDING Nyrt. kereskedelmi igazgatójának és a Győri Szeszgyár és Finomító Zrt. beszerzési vezetőjének a részletes tájékoztatást és az interaktív párbeszédet a vállalatok beszerzési folyamatairól és térségben elérhető., lokális együttműködési lehetőségeiről.

LEGYEN ÖN IS A VÉDJEGY ELIT KLUB KÖZÖSSÉGÉNEK TAGJA, MELYNEK CÉLJA A KAPCSOLATÉPÍTÉS ÉS EGYMÁS JOBB MEGISMERÉSE!

Rába Járműipari Holding Nyrt. prezentációja

Győri Szeszgyár és Finomító Zrt. prezentációja

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png