Ipari Tagozat

Ipari Tagozat

Ipari Tagozat

Ipari Tagozat

Ipari Tagozat

Az Ipari Tagozat célja, hogy a vállalkozói környezet javításával, találkozók, rendezvények szervezésével segítse a vállalkozások munkájának eredményességét.

Ipari tagozat

Az Ipari Tagozathoz a következő szakmai osztályok tartoznak: élelmiszeripar, építőipar, faipar, gépipar, közszolgáltatás, műanyagipar, textilipar.

A szakmai osztályok egymás mellé rendeltek, a közvetlen kapcsolattartás az osztályelnökökön, az osztályelnökségi tagokon, a tagozati titkáron keresztül történik.

A Tagozat feladata – a tagozati autonómia keretében – ellátni mindazokat az Alapszabályban meghatározott feladatokat, amelyek a szakmai osztályok által képviselt ágazat-, szakma- és tevékenységcsoport általános gazdasági érdekeinek a Kamarán belüli megjelenítéséhez szükségesek.

Emellett, feladatának tekinti, hogy közreműködjön a GYMSM KIK általános céljainak megvalósításában, kiemelten az Ipari Tagozat vállalkozóit érintően:

  • a gazdaság fejlesztésével,
  • a gazdaság általános érdekeinek érvényesítésével,
  • tájékoztatással,
  • képzéssel összefüggő közfeladatainak ellátásában.


Kapcsolat:

Tóthné Szabó Beatrix  »»»
Ipari Tagozat titkára
+36 96 520-244
+36 20 227-7127
iparitagozat##kukac##gymskik.hu

Rendezvények - Ipari Tagozat

Hírek - Ipari Tagozat

Innovációs és K+F források 2020. évben

2020-02-27
Innovációs és K+F források 2020. évben

Magyarország egyik legnagyobb hazai pályázati és pénzügyi tanácsadó vállalata a kamara Ipari Tagozatával közösen szakmai workshopot szervezett.

Változás a környezetvédelmi adatszolgáltatásokban – OKIRKapu 2020

2020-02-25
Változás a környezetvédelmi adatszolgáltatásokban – OKIRKapu 2020

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége kamarai együttműködésben környezetvédelmi adatszolgáltatási konferenciát szervezett székházunkban.

Készüljön fel a digitalizációra!

2020-02-11
Készüljön fel a digitalizációra!

A hatékonyságnövelő automatizációra, digitalizációra vidéki mikro- kis és közepes vállalkozások számára kiírt pályázatok beadási határideje március 16-ra változott.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök